FuRkAn SiTe SaHiBi
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 13/02/08 Yaş : 34 Nerden : ANKARA
| Konu: Sezen Aksu - Kaybolan Yillar Arsiv Serisi Vol 2 ( NO Rapid ) C.tesi Mart 15, 2008 9:49 am | |
| Sezen Aksu - Deli Kizin Türküsü CD 1 1- Sude 2- Masum Degiliz 3- Adem Olan Anlar 4- Deli Kizin Türküsü 5- Kalbim Ege'de Kaldi 6- Dert Fasli 7- Tenna 8- Dua 9- Gözlerine Göz Degmis 10- Homini, Pufidi, Tumba 11- Asklari Da Vururlar 12- Kücügüm ****************************** *** Sezen Aksu - Isik Dogudan Yükselir CD 2 1- Isik Dogudan Yükselir 2- Davet 3- Son Sardunyalar 4- Alaturna 5- Yaklilar Halim Imi 6- Rakkas 7- Onun Alma Beni Al 8- Yenillide Dogru 9- Ne Aglarsin 10- Ben Annemi Isterim 11- Var Git Turnam 12- La Ilahe Illallah 13- Isik Dogudan Yükselir ****************************** *** Sezen Aksu - Deliveren CD 3 1- Deliveren 2- Oh Oh 3- Kahpe Kader 4- Keskin Bicak 5- Rumeli Havasi 6- Gidiyorum Bu Sehirden 7- O-kudum-da 8- Yine mi Cicek 9- Hos Geldin 10- Sari Odalar 11- Yalanci Dünya 12- Hayat Sana Tesekkür Ederim ****************************** *** Sezen Aksu - Sarki Söylemek Lazim CD 4 1- Sarki Söylemek Lazim 2- Istanbul Istanbul Olali 3- Savasma Sevis Benle 4- Su Gibi 5- Nihayet 6- Seni Istiyorum 7- Dansöz Dünya 8- Tanri Istemezse 9- Güngörmemisler 10- Sen Sarki 11- Deli Gönlöm 12- Kiran Kirana 13- Ablam Asktan Öldü 14- Dansöz Dünya (Version) ****************************** *** Sezen Aksu - Yaz Bitmeden CD 5 1- Yaz 2- Farkindayim (Kivanch K.Mix) 3- Astan Ne Haber 4-S Saniye 5- Arka Sokaklar 6- Karsi Pencere 7- Oyalanma 8- Yaz (Akustik) 9- Farkindayim 10- Su Saniye (Trip Mix) 11- Oyalanma (Enstrümantal) 12- Su Saniye (World Dub) ****************************** *** Sezen Aksu - Bahane CD 6 1- Bahane 2- Eskidendi cok eskiden 3- Perisanim simdi 4- Yanmisim Sönmüsüm ben 5- Pisman oldugun zaman 6- Ikili Delilik 7- Kalp unutmaz 8- Herkes Yarali 9- Sanima Inanma 10- Geciyor bizden de 11- Tebdil i mekan 12- Hükümsüz 13- Ahdim Olsun 14- Kinali Kuzum 15- Cile 16- Sanima Inanma (Kivanch K Vrs. ) CD 2 1- Bahane Remıxes 2- Sanıma Inanma (Kıvanch K) 3- Yanmısım (Kıvanch K) 4- Ikılı Delılık (Dj Ufuk Dj Met. Genco Arı) 5- Tebdıl-I Mekan (Sharp Boys) 6- Perısanım Sımdı (Mıracle Workz, Murat Uncuoglu, Aytekın Kurt) 7- Kalp Unutmaz (Cervus) 8- Hükümsüz (Kıvanch K) 9- Eskıdendı (Dj Ufuk, Dj Met, Genco Arı) 10- Yanmısım (Mercan Dede) 11- Ikılı Delılık (Kıvanch K-Cem Oyal) 12- Perısanım Sımdı (Dj Ufuk, Dj Met, Genco Arı) 13- Sanıma Inanma (Dj Tongun, Dj SaÝ 14- Eskıdendı (Kıvanch K, Cem Oyal) 15- Yanmısım (Mıracle Workz, Murat Uncuoglu, Aytekın Kurt) 16- Perısanım Sımdı (Kıvanch K, Cem Oyal) 17- Kınalı Kuzum (Mercan Dede) 7 CD Tek Link | |
|